Bruke Webpolicybehandling

Med Webpolicybehandling kan du overvåke handlingene som utføres av brukere på den lokaledatamaskinen og på Internett. Webpolicybehandling kan brukes til å begrense tilgang til Internett-ressurser og programmer, samt til å vise rapporter med brukeraktiviteter.

Brukere på nett står overfor flere trusler:

Med Webpolicybehandlinglar deg redusere risikoen ved bruk av datamaskin og Internett. Det gjør du ved å bruke følgende funksjoner til å:

Du kan konfigurere funksjonene i Webpolicybehandling individuelt for hver brukerkonto på datamaskinen. Hvis en bruker har to kontoer, for eksempel en lokal konto for operativsystemet og en Microsoft-brukerkonto, skal innstillingene for Webpolicybehandling konfigureres for Microsoft-brukerkontoen.

Du kan også vise rapporter om aktivitetene til overvåkede brukere i Webpolicybehandling.

Når tidssonen endres, eller når du bytter til og fra sommertid, gjelder følgende regler for bruk av datamaskinen og Internett, samt for å starte spill og programmer:

Webpolicybehandling er utilgjengelig hvis Kaspersky Small Office Security er installert på en filserver.

I denne delen i hjelpen

Gå videre til innstillingene for Webpolicybehandling

Kontrollere datamaskinbruk

Kontrollere Internett-bruk

Kontrollere oppstart av spill og programmer

Overvåke meldingsinnhold

Vise rapporten om brukeraktivitet

Velge en brukerprofil